KENYA-FOOD-ENVIRONMENT-UNEP : Fotografia de notícias

KENYA-FOOD-ENVIRONMENT-UNEP

Crédito: 
SIMON MAINA / Freelancer
Hotel chefs prepare to serve rejected green salad, grown by Kenyan farmers but rejected by UK supermarkets due to cosmetic imperfections, on February 19, 2013 during the Governing Council of the United Nations Environment Programme (UNEP) at the UN headquarters in Nairobi. The campaign aims to promote actions by consumers and food retailers to dramatically cut the 1.3 billion tonnes of food lost or wasted each year -- which, aside from the cost implications and environmental impacts, increases pressure on the already straining global food system -- and help shape a sustainable future. AFP PHOTO / SIMON MAINA (Photo credit should read SIMON MAINA/AFP/Getty Images)
Legenda:
Hotel chefs prepare to serve rejected green salad, grown by Kenyan farmers but rejected by UK supermarkets due to cosmetic imperfections, on February 19, 2013 during the Governing Council of the United Nations Environment Programme (UNEP) at the UN headquarters in Nairobi. The campaign aims to promote actions by consumers and food retailers to dramatically cut the 1.3 billion tonnes of food lost or wasted each year -- which, aside from the cost implications and environmental impacts, increases pressure on the already straining global food system -- and help shape a sustainable future. AFP PHOTO / SIMON MAINA (Photo credit should read SIMON MAINA/AFP/Getty Images)
Calcular preçoVer carrinho
Data da criação:
February 19, 2013
Editorial #:
162145395
Inf. sobre autorização:
Não tem autorização.Mais informações
Restrições:
Contacte o representante local para todos os usos comerciais ou promocionais. Direitos editoriais totais no Reino Unido, EUA, Irlanda, Itália, Espanha, Canadá (não inclui o Quebec). Direitos editoriais restritos em qualquer outro local; contacte o representante local.
Tipo de licença:
Rights-managedOs produtos rights-managed são licenciados com restrições de utilização, como limites de tamanho, posicionamento, duração da utilização e distribuição geográfica. Ser-lhe-á pedido para submeter informações referentes à utilização pretendida do produto, que determinarão o âmbito dos direitos de utilização a serem concedidos.
Coleção:
AFP
Crédito:
AFP/Getty Images
Tamanho máx.:
2,446 x 2,610 px (86.29 x 92.08 cm) - 72 dpi - 2.53 MB
Fonte:
AFP
Código de barras:
AFP
Nome do objeto:
Par7479811

Palavras-chave

Esta imagem está sujeita a direitos de autor. A Getty Images reserva-se o direito de apresentar queixa contra utilizadores não autorizados desta imagem ou clip e de exigir uma recompensa pelos danos causados por violações de direitos de autor. A disponibilidade desta imagem não pode ser garantida até à hora de compra.
Hotel chefs prepare to serve rejected green salad grown by Kenyan... Fotografia de notícias 162145395Agricultor,Chefe de Cozinha,Cosmética,Crescimento,Green - Colour or Name,Hotel,Nairóbi,Organização das Nações Unidas,Preparação,Questão ambiental,Quénia,Reino Unido,Salada,Sede Principal,Servir,Supermercado,Vertical,WastePhotographer Collection: AFP 2013 AFPHotel chefs prepare to serve rejected green salad, grown by Kenyan farmers but rejected by UK supermarkets due to cosmetic imperfections, on February 19, 2013 during the Governing Council of the United Nations Environment Programme (UNEP) at the UN headquarters in Nairobi. The campaign aims to promote actions by consumers and food retailers to dramatically cut the 1.3 billion tonnes of food lost or wasted each year -- which, aside from the cost implications and environmental impacts, increases pressure on the already straining global food system -- and help shape a sustainable future. AFP PHOTO / SIMON MAINA (Photo credit should read SIMON MAINA/AFP/Getty Images)