Snakehead for fundraiser : Fotografia de notícias

Snakehead for fundraiser

Crédito: 
The Washington Post / Colaborador
WASHINGTON, D.C., JANUARY 28, 2013: John Rorapaugh, director of sustainability at ProFish, share a sample of a snakehead dish with Laurel Bryant, right, during a fundraiser for the Oyster Restoration Project in the Chesapeake Bay at Tony and Joe's Seafood Place at the Washington Harbour. Chefs make gourmet meals out of snakeheads and other local fish caught in the Chesapeake Bay. The aim is to raise money for oysters, and to promote snakeheads so seafood distributors can better market this abundant fish. (Photo by ASTRID RIECKEN For The Washington Post via Getty Images)
Legenda:
WASHINGTON, D.C., JANUARY 28, 2013: John Rorapaugh, director of sustainability at ProFish, share a sample of a snakehead dish with Laurel Bryant, right, during a fundraiser for the Oyster Restoration Project in the Chesapeake Bay at Tony and Joe's Seafood Place at the Washington Harbour. Chefs make gourmet meals out of snakeheads and other local fish caught in the Chesapeake Bay. The aim is to raise money for oysters, and to promote snakeheads so seafood distributors can better market this abundant fish. (Photo by ASTRID RIECKEN For The Washington Post via Getty Images)
Calcular preçoVer carrinho
Data da criação:
January 28, 2013
Editorial #:
160362456
Restrições:
Contacte o representante local para todos os usos comerciais ou promocionais.The use of Washington Post images for political advertising or endorsements is not permitted.
Tipo de licença:
Rights-managedOs produtos rights-managed são licenciados com restrições de utilização, como limites de tamanho, posicionamento, duração da utilização e distribuição geográfica. Ser-lhe-á pedido para submeter informações referentes à utilização pretendida do produto, que determinarão o âmbito dos direitos de utilização a serem concedidos.
Coleção:
The Washington Post
Tamanho máx.:
5,616 x 3,744 px (71.32 x 47.55 cm) - 200 dpi - 2.99 MB
Inf. sobre autorização:
Não tem autorização.Mais informações
Fonte:
The Washington Post
Nome do objeto:
SNAKEHEADS

Palavras-chave

Esta imagem está sujeita a direitos de autor. A Getty Images reserva-se o direito de apresentar queixa contra utilizadores não autorizados desta imagem ou clip e de exigir uma recompensa pelos danos causados por violações de direitos de autor. A disponibilidade desta imagem não pode ser garantida até à hora de compra.
John Rorapaugh director of sustainability at ProFish share a sample... Fotografia de notícias 160362456Baía de Chesapeake,EUA,Evento de beneficiência,Horizontal,Interesse Humano,Joe,Recurso Sustentável,Sample,Washington DCPhotographer Collection: The Washington Post 2013 The Washington PostWASHINGTON, D.C., JANUARY 28, 2013: John Rorapaugh, director of sustainability at ProFish, share a sample of a snakehead dish with Laurel Bryant, right, during a fundraiser for the Oyster Restoration Project in the Chesapeake Bay at Tony and Joe's Seafood Place at the Washington Harbour. Chefs make gourmet meals out of snakeheads and other local fish caught in the Chesapeake Bay. The aim is to raise money for oysters, and to promote snakeheads so seafood distributors can better market this abundant fish. (Photo by ASTRID RIECKEN For The Washington Post via Getty Images)