Can homemade ice cream achieve the creamy texture, rich flavor of premium brands?

Britton Bauer's recipe, which relies on cornstarch, not egg yolks, to thicken, and adds insurance in the form of a dab of cream cheese. (Bill Hogan/Chicago Tribune/Tribune News Service via Getty Images)
Britton Bauer's recipe, which relies on cornstarch, not egg yolks, to thicken, and adds insurance in the form of a dab of cream cheese. (Bill Hogan/Chicago Tribune/Tribune News Service via Getty Images)
Can homemade ice cream achieve the creamy texture, rich flavor of premium brands?
COMPRAR UMA LICENÇA
Como posso utilizar esta imagem?
475,00 €
EUR

DETALHES

Restrições:
Contacte o representante local para todos os usos comerciais ou promocionais.
Crédito:
Chicago Tribune / Colaborador
Editorial #:
452821296
Coleção:
Tribune News Service
Data da criação:
10 de julho de 2014
Data do upload:
Tipo de licença:
Inf. sobre autorização:
Não tem autorização. Mais informações
Fonte:
Tribune News Service
Nome do objeto:
1381279900